Известие

Collapse
No announcement yet.

колко вдига 146 1.4 16в тс 98г.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Така на графиката се вижда къде са ти скоростите но от това което виждам че си писал ми и разминаванията които се получават на 2 и терта скорост мога да заключа че предавателните числа на кутията приличат по скоро на такива от 1,8 защото тя е с по дълъг диференциал и различна пета. Има нещо тук с този мотор няма как да постигнеш подобни резултати.
    За съжаление не мога да кача графиката но резултатите са при 7200.н Прекъсвача е на 7200 независимо какво показва оборотомера, той е заводско заложен.Това при размер на гумите 206/60/15
    1-55
    2-95
    3-142
    4-185
    5-232
    156 1,8 ТS 99
    Nissan Murano 2005

Comment

А да имаш случайно графиките за 145 1.4 ТС ?
      Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
      Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
      Audi A4 1.9 TDI

Comment

Отиваш на http://www.kartuning.ru/raschkpp/ind...ПТрябва и въвеждаш данните. само при въвеждането да не забравиш да сложиш размера на гумите а на главная пара се слага предавателното число не диференциала
        а данните може да вземеш от тук.
        http://www.alfa145.co.uk/specs.html
        156 1,8 ТS 99
        Nissan Murano 2005

Comment

намерих номера на двигателя AR33503 а под него пише *0933540*.аъде сега компетентните да проверят какав е мотора , ще се спукам да се хиля ако не е 1.4

Comment

а още повече ще се изкефя ако е 1.4 и развива тези скорости

Comment

във тази схема пише че е 1.4 , а числата под номера на двигателя какво значат
              http://www.alfa145.co.uk/specs.html

Comment

AR33503 = 1.4 TS. Тва да не се окаже, че е със степен на сгъстяване 15-20
                ЕДИТ: намерих калкулатор на английски (за тез кат мен дет не знаят руски).
                http://www.roversd1.nl/sd1web/wheelcalc.html
                Интересно, че според това километража ми не лъже
                Last edited by Mony; d.m.y г., 19:58.
                Компромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.

Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър )
                Fiat Brava JTD

Comment

Първоначално публикувано от n.ianev Покажи съобщение
                  а още повече ще се изкефя ако е 1.4 и развива тези скорости
                  И господ да слезе на земята кола с мощност 103к.с. не може да развие 220км/ч
                  И все пак не те ли притеснява на 2 и 3 скорост има големи разминавания в скоростта с тази която ти твърдиш че достига колата и тази от калкулатора. Ако грешката на 100 км/ч е 8км на 200 тя вече е 16км така че не са реални показанията а и размера на гумите не е за подценяване сигурен ли си че си с 205/16/15
                  156 1,8 ТS 99
                  Nissan Murano 2005

Comment

предните гуми ми са 205/60/15 а задните 195/55/15 и чесни да ти кажа радвам се че колата ми върви.огиворих се със един колега със 145 14 тс 103 к.с тези дни да ги врътнем колите да видим как са . защото казах че нямам база за сравнение тазаи е 145 моята е 146 малко се разминават но все пак ще разбера за кво става вапрос. а ако има желаещи да покарат колата ми да видят как върви насреща съм.утре сутрин съм във пловдив така че ако има велаещи от там 0878668861 николай.както и тази събота на събора на цурка във бургас.

Comment

аааа колега ние сме почти комшии с теб имаш ЛС
                      146 Turbo

Comment

а твоята 146 каква е

Comment

имам и доказателство вчера я снимах на 227 км.

Comment

Първоначално публикувано от n.ianev Покажи съобщение
                            във добро техническо състояние със нов съеденител.има ли огранечител тва нещо и на колко спира стрелката .аз съм със уреди на ti/qv до 260 и ми изписа 230 а оригинално е 220.възможно ли е.и колко сте вдигали вие със същите коли
                            ас със 1.6 боксер който също е 76кв(103к.с.) съм вдигал 200-210км/ч.
                            Alfa Romeo 145 1.6 boxer 96г. 103++hp

http://www.vbox7.com/play:38923e52

Comment

Първоначално публикувано от <Boxer_Power> Покажи съобщение
                              ас със 1.6 боксер който също е 76кв(103к.с.) съм вдигал 200-210км/ч.
                              И твоя скоростомер лъже. Поне помниш ли какво показваше оборотомера при тази скорост ?
                              AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                              Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
                                И твоя скоростомер лъже. Поне помниш ли какво показваше оборотомера при тази скорост ?
                                ами обортомера беше залепен на 5900 поне до колкото си спомням,понеже беше миналото лято а от тогава не съм дигал повече от 140
                                Alfa Romeo 145 1.6 boxer 96г. 103++hp

http://www.vbox7.com/play:38923e52

Comment

Working...
                                X